fbpx

Köszöntünk 
a Hosszúhegyi
Vendégházban

2018-ban döntöttünk úgy, hogy egykori otthonunkat vendégházzá alakítjuk. Minden szabad időnket és szabad erőforássunkat becsatornázva, végül 2023 április 1-én nagy izgalommal nyitottuk meg pilisi szállásunkat.

Vendégházunkat elsősorban CSALÁDOKNAK és az AKTÍV PIHENÉST SZERETŐ baráti társaságoknak ajánljuk, de alkalmas csapatépítő tréningek, születésnapok, családi-baráti találkozók lebonyolítására is. Vendégházunkban NEMET MONDUNK A BULIKNAK, a legény- és leánybúcsúknak, a party-feelingnek ill. a zajos, éjszakába nyúló, a környék és az erdő nyugalmát megzavaró ​társasági eseményeknek. 

A vendégházat kizárólag egyben adjuk ki, összesen 12 főt tudunk vendégül látni, melyből 10 főt a 4 hálószobában, további 2 főt pedig a közös nappaliban tudunk elszállásolni.

 A VENDÉGHÁZRÓL BŐVEBBEN AJÁNLATOT KÉREK

Pilisi Vendégház

A Hosszú-hegy déli oldalán fekvő, a budai és a pilisi hegyekre néző, csodálatos panorámájú, modern, egyben romantikus hangulatú vendégház. Minőségi bútorokkal és eszközökkel, a kor igényeinek megfelelően felszerelt, tágas közös terek, hatalmas teraszok, ahol mindenki együtt lehet. A pilisi parkerdő a változatos gyalogos, kerékpáros és lovas útvonalainak köszönhetően a túrázók egyik leglátogatottabb térsége; az Országos Kéktúra, a Pilis Bike és Pilis Ride útvonalai a vendégháztól percek alatt elérhető távolságban vannak.

A hegyoldalba épített kétszintes épület felső fogadószintjén egy tágas, kandalló-kályhás, jól felszerelt, amerikai konyhás étkező-nappali található, a hozzá tartozó 80 négyzetméteres, részben fedett teraszról lenyűgöző panoráma nyílik a Budai-hegyekre ill. a Ziribárra. 

Sample Headline

A földszinten a 2 külön bejáratú és a 2 egymásból nyíló hálószobán kívül egy nagy közösségi helyiség található - amelyben egy kisebb könyvtár és mindenféle játék is helyet kapott, remélve, hogy mindenki talál kedvére való szórakozást. A kertre néző 3 szobából és a közösségi helyiségből közvetlen kijárat nyílik az alsó teraszra. Mindkét szinthez beépített gardróbok, tágas fürdőszobák és WC, a földszinthez a mosógéppel és szárítógéppel is felszerelt mosókonyha tartozik.

Többfunkciós kert

A hatalmas gyümölcs-, és díszfákkal beültetett kertben a nyári időszakban használható fürdőmedence, napozóágyak, szaletli és egy kisebb, sportolásra alkalmas füves terület várja a vendégeket.

A zárt, kültéri tárolóban viking sakk, tollas, függőágyak, a grillezéshez és bográcsozáshoz szükséges eszközök találhatóak, valamint a kerékpárokat is biztonságosan lehet tárolni.

Szolgáltatásaink

 Parkolóhely 4 autó számára
 Wi-Fi a vendégház teljes területén
 Kültéri fürdőmedence júniustól szeptemberig
 Függőágyak
 Szaletli 
 Gépesített, kiválóan felszerelt konyha
  Kutyabarát vendégház

 Szabadtéri játékokhoz alkalmas terek és                         eszközök tollas,  röplabda, foci, viking sakk
Gyerekeknek homokozó, hinta, fára mászás
 Társasjáték, Kártyajáték
 Olvasnivalók
 Sürgős segítség: varrófelszerelés, vasaló,                         mosó- és szárítógéphasználat

 

   Tovább a teljes szolgáltatás listára