fbpx

Felejthetetlen találkozások
a pilisi Hosszúhegyi Vendégházban

Vendégházunkat úgy álmodtuk meg, hogy minden adott legyen az élet igazán fontos pillanatainak megéléséhez: jó beszélgetések, nevetés,  egymásra figyelés, kikapcsolódás, feltöltődés. Az erdei vendégház hatalmas teraszáról lenyűgöző kilátás nyílik a budai és a pilisi hegyekre.  Ké​pzeld el, hogy a teraszon vagy a szaletliben körbeülitek az asztalt, mindenki újra együtt. Család, barátok, rég nem látott ismerősök. Összekoccannak a poharak, jókat esztek, isztok, sztoriztok; egyszerűen csak élvezitek a pillanatot. A gyerekek boldogan fedezik fel a környék kalandos útjait, a kutyák is önfeledten szaladgálnak a hatalmas kertben. Az idő egyre kevésbé számít, a hétköznapok elfelejtődnek, és csak a közös élmények maradnak. Az itt és most. Együtt vagytok és ez az, ami igazán számít.

Vendégházunkat elsősorban CSALÁDOKNAK és az AKTÍV PIHENÉST SZERETŐ baráti társaságoknak ajánljuk, de alkalmas csapatépítő tréningek, születésnapok, családi-baráti találkozók lebonyolítására is. Vendégházunkban NEMET MONDUNK A BULIKNAK, a legény- és leánybúcsúknak, a party-feelingnek ill. a zajos, éjszakába nyúló, a környék és az erdő nyugalmát megzavaró ​társasági eseményeknek.  

A vendégházat kizárólag egyben adjuk ki, összesen 12 főt tudunk vendégül látni, melyből 10 főt a 4 hálószobában, további 2 főt pedig a közös nappaliban tudunk elszállásolni.

Tovább olvasok a vendégházról 

Vendégeink írták...