+36 30 779 3108

 ivett@hosszuhegyivendeghaz.hu

Köszöntünk 
a Hosszúhegyi Vendégházban

2018-ban döntöttünk úgy, hogy családi fészkünket vendégházzá alakítjuk. Minden szabad időnket és szabad erőforássunkat becsatornázva, végül 2023 tavaszán nagy izgalommal nyitottuk meg a Hosszúhegyi Vendégházat.

Vendégházunkat kizárólag egybe adjuk ki, a 4 hálószobában 9-10 főt tudunk kényelmesen vendégül látni. Elsősorban családokat és az aktív pihenést szerető baráti társaságokat várjuk.


Az épület felső, fogadó szintjén egy tágas előszoba, fürdőszoba, valamint egy amerikai konyhás étkező-nappali található, ősztől-tavaszig használható kályhával. 

Sample Headline

Az étkezőből és a hozzá tartozó 80 négyzetméteres részben fedett teraszról lenyűgöző panoráma nyílik a Budai-hegyekre ill. a Ziribárra. 

A földszinten a 4 hálószobán kívül egy nagy közösségi helyiség található, amelyben egy kisebb könyvtár és mindenféle játék is helyet kapott, remélve, hogy mindenki talál kedvére való szórakozást.  A helyiségből és a kertre néző 3 szobából közvetlen kijárat nyílik az alsó teraszra. 

A hatalmas gyümölcsfával beültetett kertben kapott helyet a medence, a száletli és egy kisebb, sportolásra alkalmas füves terület. A zárt, kültéri tárolóban találsz játékokat, nap- és függőágyakat, grill tálat és a biciliket is biztonságosan lehet tárolni. A gyerekeket homokozó és hinta várja a kertben.